Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof – Leeuwarden

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Koninklijk overnachten doet u bij Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. Het hotel is gelegen in het historische centrum van Leeuwarden. Hier vindt u vele monumenten, bijzondere gevels en gezellige winkelstraten. Laat u van top tot teen culinair in de watten leggen in de hippe hotspot Bar Bistro DuCo. Op zonnige dagen kunt u genieten in de binnentuin.

Faciliteiten: E-bike verhuur, Restaurant, Terras, Bagage opslag, 24-uurs receptie, Tuin, Bar

Vorstelijk hotel in Leeuwarden: Welkom bij Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. Het hotel is gelegen midden in het centrum van Leeuwarden. De geschiedenis van het paleis gaat vele jaren terug en het hotel in Leeuwarden straalt zowel van binnen als van buiten vorstelijke allure uit.


Fletcher Hotels

Overnachten in een paleis: De kamers van Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof hebben ieder een bijzondere uitstraling en beschikken over diverse faciliteiten. De Imperial Suite en de Imperial de Luxe Suite zijn zeer geschikt als bruidssuite of voor een romantische overnachting. Beide suites hebben namelijk een heerlijke jacuzzi.

Tegen de avond kunt u terecht in de sfeervolle Bar Bistro DuCo Leeuwarden, waar u de keuze heeft uit heerlijke vis- en vleesgerechten die worden bereid in de officiële Josper houtskooloven.

Natuur- en cultuurtips: Ontdek de Friese hoofdstad Leeuwarden en haar prachtige omgeving. De stad is rijk aan historie en naast monumentale panden vindt u er prachtige musea, theaters en bioscopen. Leeuwarden is niet voor niets de Culturele hoofdstad van 2018. Het hotel in Leeuwarden ligt ook vlak om de hoek bij een prachtig Fries natuurgebied. Ideaal voor mooie fiets- en wandeltochten.

Bron: Fletcher.nl (website)

Bekijk ook eens deze gebieden in Nederland: TexelZeelandLimburg

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie