Dieren kijken in Nieuwegein

Dieren kijken in Nieuwegein

Wandelen en dieren bekijken in Nieuwegein. Het is een plaats met ongeveer 60000 inwoners en heeft een groot overdekt winkelcentrum (City Plaza). Nieuwegein ligt tegen Utrecht aan en naast IJsselstein. Op zaterdag is er Markt. Maar je kunt er natuurlijk ook gewoon lekker wandelen en dieren kijken. Bijvoorbeeld bij een dierenweide of bij een kinderboerderij.

Een leuke dierenweide, met hertjes is bijvoorbeeld de dierenweide in Park Kokkebogaard (wijk Zuilenstein) (Van Anrooylaan, 3438 TX Nieuwegein). Hier zit ook een leuk park omheen waar je lekker kunt wandelen. Tegenwoordig zijn er naast sportvelden ook Sporttoestellen in het park te vinden. Een bezoekje waard.Of ga eens langs bij Kinderboerderij IJsselstee, dit ligt in Nieuwegein, vlak bij het Park Oudegein. Leuk om met (kleine) kinderen eens langs te gaan en wat dieren te bekijken.
(Geinoord 12, 3432 PE Nieuwegein)

In Nieuwegein ligt dit Fletcher hotel. Direct aan de snelweg, dus perfect bereikbaar. Het hotel in Nieuwegein is centraal gelegen aan de A2 en ligt naast IJsselstein en op slechts tien kilometer afstand van het karakteristieke stadscentrum van Utrecht. Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht staat garant voor een comfortabel verblijf. Zo is er een sauna en binnenzwembad aanwezig, maar kunt u tevens gebruik maken van onze e-bikeverhuur.

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie