Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse

Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse

Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse is een spiksplinternieuw hotel met een culinair restaurant met grote open keuken, sfeervolle hotelbar, moderne hotelkamers met prachtige open badkamers, inspirerende meetingsrooms én een fantastisch terras. Dit mooie hotel is gelegen in een prachtige groene omgeving nabij Nationaal Park Weerribben-Wieden en is dé ideale locatie voor een ontspannen verblijf.

Faciliteiten: Restaurant, Gratis parkeren, Gratis WiFi, Oplaadpunt voor e-bike, Bagage opslag, Toegankelijk voor mindervaliden, Bar, Laadpaal elektrische auto

Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse is gelegen in het nieuwste stuk van Nederland, Flevoland. Dit splinternieuwe hotel beschikt over 112 comfortabele kamers en is de ideale locatie voor een heerlijk weekend weg. Na een heerlijke dag in de omgeving kunt u in het hippe restaurant Bar Bistro Duco Marknesse, met grote open keuken, genieten van diverse specialiteiten bereid op de unieke Josper houtskooloven door de chef-kok. Neem nog een drankje in de gezellige bar of op het prachtige oeverterras en sluit de dag af in uw luxe hotelkamer.


Fletcher Hotels

Flevoland staat bekend om haar prachtige, uitgestrekte natuur. Het hotel bevindt zich dan ook midden in het groen en met het Waterloopbos en Nationaal Park Weerribben-Wieden om de hoek is aan verschillende fiets- en wandelroutes geen gebrek. Nabij het hotel vindt u ook het pittoreske dorpje Giethoorn, ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Hier kunt u een bootje huren en het dorpje bewonderen vanaf het water. Liever een dagje winkels bewonderen? Bezoek dan Batavia Stad Fashion Outlet, hier vindt u meer dan 150 winkels.


Ga direct naar de website van Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse

Bekijk hier een filmpje van het Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse:

Bron: Fletcher.nl (website)

Bekijk ook eens deze gebieden in Nederland: TexelZeelandLimburg

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie