Gezellig weekend in Leeuwarden

Gezellig weekend in Leeuwarden

Gezellig samen een weekendje naar Leeuwarden, wie wil dat nu niet. Een leuke stad met voor iedereen wat te doen. Lekker wandelen of fietsen, leuke winkeltjes en lekker een terrasje pakken aan de gracht.

Als eerste zijn we naar Maxx XXL Leeuwarden gegaan. Lekker rondneuzen in deze outlet winkel en shoppen tegen leuke prijsjes (Meester P.J. Troelstraweg 165a, 8919 AB Leeuwarden)Daarna lekker de binnenstad in en daar lekker rond gelopen, wat gedronken, beetje winkelen, een hapje eten. Perfecte locatie om dit soort dingen te doen. Heel veel winkels aan de gracht in Leeuwarden.Veel grote merken winkel, maar ook leuke boetiekjes en natuurlijk Friese speciaalzaken zijn er in het centrum van de stad. De Kleine Kerkstraat is zelfs al meerdere malen bekroond tot leukste winkelstraat van Nederland. Maar vergeet ook het Naauw en de Sint Jacobsstraat niet.Fletcher Hotel Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof ligt in het historische centrum van de Friese hoofdstad Leeuwarden. Met zijn vele monumenten, kerken en gezellige winkelstraten is het hotel uitermate geschikt als citytrip. Het bijbehorende restaurant Us Heit is een echte aanrader.

Hieronder nog enkele afbeeldingen van het Fletcher hotel in Leeuwarden. Alle kamers zijn natuurlijk anders, maar deze kamer was heel groot, het leek wel een appartement!


Trivago

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie