Dagje Beurs Eigen Huis met de Trein

Dagje Beurs Eigen Huis met de Trein

Kom wooninspiratie opdoen op Beurs Eigen Huis
Ga je een huis bouwen, wil je verbouwen of je woning verduurzamen? Of ben je gewoon op zoek naar inspiratie voor je interieur? Kom dan op 22, 23 of 24 september naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer jouw droomhuis! Niets is zo fijn als het hebben van een goede basis voordat je aan de slag gaat. Voor iedereen met bouwplannen is deze woonbeurs dan ook echt een must. Ontmoet architecten, huizenbouwers, bouwadviseurs, makelaars en financieel adviseurs. Kom langs met al je vragen bij het Adviespunt Duurzaam Wonen.

Dit is de plek voor dromers met bouwplannen en gelukkigen met een kavel. En voor iedereen die zin heeft in een nieuwe tuin of nieuw interieur. Op Beurs Eigen Huis vind je de nieuwste woontrends en kun je te raad bij stylisten, lichtexperts en kleuradviseurs. Laat je betoveren door mooie tuinen en ontmoet de beste tuinarchitecten. Maar vergeet vooral ook niet een kijkje te nemen bij het Keuken & Badplein!

NS bevordert het gebruik van het openbaar vervoer en houdt Nederland in beweging. Reizigers staan bij NS in alle activiteiten op 1, 2 en 3 en er wordt hard gewerkt aan een zo aangenaam en duurzaam mogelijke reis van deur tot deur. Sla de wachtrij bij de kaartautomaat of bij de balie over en koop je treinkaartje eenvoudig online op ns.nl. Kies voor een enkele reis of dagretour, of reis met korting door gebruik te maken van speciale aanbiedingen. Boek bijvoorbeeld vier dagen van tevoren en ontvang 10% korting. Of maak gebruik van het Groepsticket Daluren, hoe groter de groep, hoe meer korting je ontvangt op een treinkaartje.

De consument leeft in een tijd waarin iedereen flexibel wil en soms moet zijn. NS Flex is hét abonnement dat meebeweegt met de veranderende reisbehoeften van de klant. Soms of juist veel op pad? De consument kiest de korting die past bij de reizen. Bijvoorbeeld 40% korting in de daluren en het weekend met Flex Dal Voordeel. Tijdelijk wat vaker thuis? De consument kan NS Flex elke maand wijzigen naar een ander kortingsabonnement of ons basis-account Flex Basis (€ 0 abonnementskosten).

Gaat u een dagje weg of op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie