Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof – Heerenveen

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof vindt u in de sportstad van het Noorden. Dit is natuurlijk in het Friese Heerenveen! Sportievelingen zijn hier aan het juiste adres. Zo kunt u vanuit dit hotel de bekende elf steden van de Elfstedentocht verkennen of het ijspaleis Thialf bezoeken. Dit is niet het enige wat u hier kunt ondernemen, want shoppen en musea bezoeken in Heerenveen zijn ook zeker aanraders.

Faciliteiten: E-bike verhuur, Restaurant, Terras, Gratis parkeren, Gratis WiFi, Overdekte fietsenstalling, Toegankelijk voor mindervaliden, Bar

Overnachten in dé sportstad van het Noorden: Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof. Het is de ideale locatie voor een afwisselende vakantie. Het hotel is gelegen in Heerenveen, ‘de sportstad van het Noorden’, en biedt de omgeving een unieke mix van natuur, cultuur en sport.


Fletcher Hotels

Sportieve overnachting: Voor een heerlijke vakantie in prachtige natuur bent u bij Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof aan het juiste adres. Het hotel in Heerenveen beschikt over diverse faciliteiten voor een onbezorgd verblijf.

Na een sportieve dag kunt u culinair genieten bij Restaurant Heidehof, waar u geniet van de heerlijke gerechten die de chef-kok en zijn keukenbrigade voor u zullen bereiden.. Staat het mooie weer het toe om naar buiten te gaan? Kom dan lekker dineren op het terras. Na een heerlijk diner kunt u in de hotelbar Ûnder Wetter nog terecht voor een ‘afzakkertje’.

Sportief verblijf: Naast de sportieve faciliteiten van Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof biedt ook de omgeving genoeg sportief vertier. Vanuit het hotel in Heerenveen kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken door bijvoorbeeld het natuurgebied van het Drents-Friese Wold. Wilt u graag genieten op het water? Dan kunt u heerlijk gaan zeilen op de Friese meren. Kortom, het hotel en de omgeving heeft u genoeg te bieden.

Bron: Fletcher.nl (website)

Bekijk ook eens deze gebieden in Nederland: TexelZeelandLimburg

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie