Woonboten Limburg ‘Marina Mookerplas’ – Middelaar – Limburg – Nederland – dejongintra

Woonboten Limburg ‘Marina Mookerplas’ – Middelaar – Limburg

Ultiem genieten in en op het water.
Overnachten op een woonboot in Limburg: unieker dan dat wordt het niet. Waterliefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Midden in de natuur kunt u uw hart ophalen aan volop wateractiviteiten. Relax aan een ‘prive meer’ voorzien van prachtig helder water, neem een verfrissende duik of gooi uw hengel uit vanaf uw eigen terras. Met de mogelijkheid om een luxe sloep, kajak of SUP te huren worden alle mogelijkheden op het water maximaal benut. Hiermee kunt u tevens aanmeren bij uw eigen woonboot.
De woonboten op Marina Mookerplas met ruime ligplaatsen zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Inclusief airconditioning in de zomer en verwarming in de winter, kortom een reisdoel bij uitstek gedurende het hele jaar.
Gasten waarderen deze bijzondere accommodatie vanwege de schitterende locatie, het uitzicht, de rust en het comfort van de woonboot.

(Update Maart 2023)
Plaats: Middelaar
Regio: Limburg
Land: Nederland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie in Nederland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar MiddelaarLimburg

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie