Camping Vakantiepark Hunzedal – Borger – Drenthe – Nederland – dejongintra

Camping Vakantiepark Hunzedal – Borger – Drenthe

Vanaf Camping Hunzedal wandelt u in ca. 25 minuten naar het centrum van Borger, waar u ook de supermarkt zult vinden. Drenthe is ook een heerlijke fietsprovincie met ruim 1400 km aan fietspaden.
Bewonder in het Nationaal Hunebeddeninformatiecentrum in Borger het grootste hunebed van Nederland (22 meter lang) en maak een tijdreis van 150.000 jaar door de Oerprovincie Drenthe. Ervaar hoe de eerste mensen leefden en sta oog in oog met de eerste bewoners!
Een ander dagje uit? Ga naar Kabouterland in Exloo, Sprookjeshof in Zuidlaren en WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, waar u een wereldreis in een dag maakt.
– Borger ca. 1,5 km
– Emmen ca. 20 km
– Assen ca. 21 km
– WILDLANDS Zoo Emmen ca. 24 km
– Plopsa Indoor Coevorden ca. 35 km
Met de auto:
– 1 auto per geboekte tent toegestaan

(Update Maart 2023)
Plaats: Borger
Regio: Drenthe
Land: Nederland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie in Nederland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar BorgerDrenthe

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie