Waddenhuisjes Paesens – Paesens – Friesland

Waddenhuisjes Paesens – Paesens – Friesland

(Update Juni 2023)

Deze mooie, geheel gerestaureerde waddenhuisjes liggen naast elkaar in Paesens tegen de waddenzee aan.
Ze zijn voorzien van een tuin en samen geschikt voor 10 personen. Ideaal voor 2 gezinnen die samen op vakantie willen en de eigen privacy op prijs stellen maar ook voor vrienden stellen die samen willen zijn.

een van huisjes heeft een moderne nieuw hottub in de tuin waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

De zeedijk grenst aan de voortuinen en dit maakt de ligging van de huisjes uniek! De dorpjes Paesens-Moddergat liggen pal aan het UNESCO-werelderfgoed De Waddenzee. Achter de Waddenzeedijk kun je prachtig wandelen en het Wadloopcentrum is om de hoek.

1 huisje is voor 6 personen en 1 huisje is voor 4 personen. De huisjes zijn volledig verbouwd en van alle moderne gemakken voorzien. Tijdens de verbouw zijn de karakteristieke elementen bewaard gebleven en er is aan de buitenkant niets veranderd. De sfeer en de nostalgie van toen, in combinatie met de gemakken en het comfort van nu. Alles wat u maar nodig heeft is aanwezig en beide huisjes zijn voorzien van luxe appartuur en uitgebreide ingerichte keuken.
De huisjes hebben vloerverwarming, zonnepanelen en uiterst duurzaam ingericht en verbouwd. Er is een combi magnetron aanwezig, inductie kookplaat, koelkast, wasmachine en koffiezetapparaten, alles is nieuw.

De woningen zijn ook los te huur via huiscodes NL-16818 en NL-15510.

Accomodatie: Waddenhuisjes Paesens
Maximum aantal personen: 10
Aantal Sterren: 5
Zwembad: Nee
Plaats: Paesens
Provincie: Friesland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in PaesensFriesland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie