Vakantiehuis aan het water – Friesland – Friesland

Vakantiehuis aan het water – Friesland – Friesland

(Update Juni 2023)

Midden in Friesland in het watersportdorp Grou vind je deze moderne vrijstaande vakantiewoning met eigen aanlegsteiger.

Het is heerlijk om, zodra de zon schijnt, buiten te kunnen zitten in de aan het water gelegen tuin op het zuiden. Zowel ‘s zomers als ‘s winters stap je vanaf het terras zo in een sloep om over de indrukwekkende wateren rondom Grou en de Alde Feanen te varen. Ideaal voor gezinnen of vrienden.

Grou is een watersportdorp met veel activiteiten. Het ligt precies in het midden van Friesland, vlak bij Leeuwarden. Je kunt een sloep huren op 500 m afstand van dit vakantiehuis. Een ideale plek voor liefhebbers van het water, rust en de natuur!

De woning beschikt op de begane grond over een op de tuin en water gerichte woonkamer met open keuken.

Zeer geschikt ook in de koudere dagen. Je vindt er vloerverwarming en een houtkachel.

En Is het mooi zonnig weer? Dan zorgen het elektrische zonnescherm en de airconditioning gezamenlijk voor verkoeling. Via de schuifpui stap je vanuit de woonkamer direct het op het zuiden gerichte terras op.

Op de bovenverdieping is extra ruimte gecreeerd met behulp van een dakkapel over de gehele westzijde. De 2 ruime slaapkamers zitten aan de noord- en zuidzijde en de slaapkamer aan de zuidzijde beschikt over airconditioning.

Accomodatie: Vakantiehuis aan het water
Maximum aantal personen: 5
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Friesland
Provincie: Friesland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in FrieslandFriesland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie