Recreatie en zorgboerderij – Lollum/Arum – Friesland

Recreatie en zorgboerderij – Lollum/Arum – Friesland

(Update Februari 2024)

Deze recreatieboerderij ligt in een Fries, landelijk gebied, in het dorp Arum. De woning is een gezellig verblijf voor families, vrienden of collega’s. De kamers zijn licht, comfortabel en bieden genoeg ruimte voor maximaal 16 gasten. Bovendien is deze woning aangepast voor mindervaliden.

Voor een dagje uit kun je een bezoek brengen aan de leuke dorpen en steden. In Leeuwarden kun je bijvoorbeeld de stad in en bij Harlingen vind je de zee.

Indien gewenst kan catering gedurende het verblijf worden verzorgd. Voorafgaand aan je verblijf kun je je wensen bespreken met de huiseigenaar. Op de begane grond is een recreatieruimte die gebruikt kan worden voor vergaderingen en partijen (op aanvraag, tegen betaling).

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen. De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is.

Het is tevens een zorgboerderij waar mensen voor dagbesteding onder begeleding zorg en aktiviteiten hebben.
Al 15 jaar is Slachtehiem op doordeweekse dagen een zorgboerderij voor o.a. mensen met dementie en andere ziektebeelden.
In de benedenzaal is hiervoor een prachtige ruimte gecreeerd waar wij onze dagzorg bieden van 10 tot 16 uur.
Gasten van de dagzorg hebben hun eigen terras en opgang, en genieten net als logeergasten van het boer’nl even en de vrije natuur.
De eerste en tweede verdieping is geheel voor de logeergasten, en heeft een eigen opgang middels een trap en buitendeur.

Voor logeergasten die moeilijker ter been zijn is er in de boerderij een personenlift aanwezig.

Naast de buitentrap is een groot terras ophoogte gemaakt, waar u heerlijk kunt vertoeven in de loungebank, onder de parasol en waar u de hele dag zon hebt.

Van de zonsopgang, en de zonsondergang kunnen onze logeergasten enorm genieten.

Accomodatie: Recreatie en zorgboerderij
Maximum aantal personen: 16
Aantal Sterren: 4
Zwembad: Nee
Plaats: Lollum/Arum
Provincie: Friesland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Lollum/ArumFriesland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie