Landhuis Alde Feanen op prive eiland – Goengahuizen – Friesland

Landhuis Alde Feanen op prive eiland – Goengahuizen – Friesland

(Update Juni 2023)

Op een zeer unieke plek in de Friese natuur ligt landhuis, opgedeeld in 2 identieke woningen op een landgoed, dicht bij de watersportdorpen Akkrum en Grou. Het ligt op een eiland (It Eilan) midden in Nationaal Park De Alde Feanen (UNESCO Werelderfgoed) en is uitsluitend met een bootje bereikbaar. De ene woning heeft zicht op het rustige natuurgebied Âlde Feanen, de andere woning kijkt uit op de Janssleat.

Houd je van watersport en natuur? Tijdens het gebruik van het huis kunt u tegen betaling ( bij de huiseigenaar) gebruikmaken van een zeilboot (poly valk), (elektrische) sloep, optimist en kano. De vaarroutes vanaf het vakantiehuis staan in verbinding met de grotere plassen, de Friese meren (Pikmeer en Wijde Ee), het IJsselmeer en de Waddenzee. Je boodschappen doe je eenvoudig met de sloep, die je aan kunt leggen bij de Jumbo-supermarkt in Grou.

‘s Ochtends wakker worden door het geluid van de ganzen en ‘s avonds genieten van een heerlijk glas wijn en de ondergaande zon bij de kampvuurplaats? Het kan hier. De vakantiewoning is van alle gemakken en luxe voorzien: hoge ramen van grond tot plafond, inductiekookplaten, semi- professioneel espresso apparaat met gemalen koffie, stalen pannen, luxe servies en wijnglazen (rood en wit), 2 ijskasten, keramische Takumi-barbecue (large), Ofyr-grill, spekstenen kachel, vloerverwarming, WiFi en tv. Speciaal voor de kinderen is er een trampoline, een voetbalveldje en een groot vlot met motor.

Let op: Het landhuis is alleen per boot te berieken. U kunt bij de Huis Eigenaar een sloep of een valk huren.
Omdat de huizen in een natuurgebied liggen zijn luidruchtige groepen en huisdieren niet toegestaan.

De huizen zijn ook los te huur, via huiscode NL-17672 en NL-17671.

Accomodatie: Landhuis Alde Feanen op prive eiland
Maximum aantal personen: 14
Aantal Sterren: 5
Zwembad: Nee
Plaats: Goengahuizen
Provincie: Friesland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in GoengahuizenFriesland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie