Camping Seedune – Schiermonnikoog – ANWB Camping

Camping Seedune – Schiermonnikoog

(Update Augustus 2022)

Het natuurlijke, licht glooiende met gras begroeit duinlandschap in Nationaal Park Schiermonnikoog is alleen geschikt voor tenten en vouwwagens. De staanplaatsen liggen niet in rijtjes, maar wel goed beschut, met veel privacy, onder bomen of in duinpannen. Konijnen huppelen geregeld over het terrein. Het gemeentelijke openluchtzwembad ligt naast de camping. Tennisbanen, een voetbalveld en een speelbos liggen op loopafstand. Het strand en het dorp liggen beide op ca. 1 km.

Accomodatie: vakantie Campings
Charmecampings
Campings aan zee
Grote camping (384 plaatsen)
Aantal Sterren: 2
Plaats: Schiermonnikoog
Provincie: Friesland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Schiermonnikoog en in de provincie Friesland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie