Dagje Disney’s AIDA Musical met de Trein

Dagje Disney’s AIDA Musical met de Trein

AIDA: liefde en verraad in het oude Egypte
Laat je meevoeren naar het Egypte van de farao’s. Disney’s AIDA is een aangrijpend verhaal over macht, liefde en verraad. Dit meeslepende, noodlottige liefdesverhaal kreeg maar liefst vier Tony Awards. Ook de muziek van Elton John en Tim Rice won meerdere prijzen.

Onmogelijke liefde
In de oorlog met buurland Nubië neemt de Egyptische legerkapitein Radames een groep vrouwen gevangen, aangevoerd door de sterke Aida. Tussen Aida en Radames ontvlamt een onmogelijke liefde. Dit is het begin van een hartbrekende musical over liefde en loyaliteit, het vinden van je soulmate en ontdekken wie je werkelijk bent. Deze must-see musical is nu te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

NS bevordert het gebruik van het openbaar vervoer en houdt Nederland in beweging. Reizigers staan bij NS in alle activiteiten op 1, 2 en 3 en er wordt hard gewerkt aan een zo aangenaam en duurzaam mogelijke reis van deur tot deur. Sla de wachtrij bij de kaartautomaat of bij de balie over en koop je treinkaartje eenvoudig online op ns.nl. Kies voor een enkele reis of dagretour, of reis met korting door gebruik te maken van speciale aanbiedingen. Boek bijvoorbeeld vier dagen van tevoren en ontvang 10% korting. Of maak gebruik van het Groepsticket Daluren, hoe groter de groep, hoe meer korting je ontvangt op een treinkaartje.

De consument leeft in een tijd waarin iedereen flexibel wil en soms moet zijn. NS Flex is hét abonnement dat meebeweegt met de veranderende reisbehoeften van de klant. Soms of juist veel op pad? De consument kiest de korting die past bij de reizen. Bijvoorbeeld 40% korting in de daluren en het weekend met Flex Dal Voordeel. Tijdelijk wat vaker thuis? De consument kan NS Flex elke maand wijzigen naar een ander kortingsabonnement of ons basis-account Flex Basis (€ 0 abonnementskosten).

Gaat u een dagje weg of op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie