Dagje Apenheul met de Trein

Dagje Apenheul met de Trein

Oog in oog met loslopende apen in Apeldoorn
Ga op avontuur in Apenheul! In dit groene natuurpark vind je meer dan 35 verschillende soorten apen. Kom oog in oog te staan met loslopende apen en verrijk je kennis bij de leerzame voederpresentaties. Hang zelf de aap uit in één van de vele speeltuinen en neem zeker een kijkje in het nieuwe gebied. Hier ontmoet je twee nieuwe apensoorten: Noordelijke talapoins en West-Afrikaanse franjeapen. Laat je verrassen door de apen en geniet van de natuur.

Natuurlijk is een dagje Apenheul ook leerzaam en herkenbaar. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. Op welke aap lijk jij? Je komt erachter in ons prachtige en ruime park, midden in de bossen van de Veluwe!

NS bevordert het gebruik van het openbaar vervoer en houdt Nederland in beweging. Reizigers staan bij NS in alle activiteiten op 1, 2 en 3 en er wordt hard gewerkt aan een zo aangenaam en duurzaam mogelijke reis van deur tot deur. Sla de wachtrij bij de kaartautomaat of bij de balie over en koop je treinkaartje eenvoudig online op ns.nl. Kies voor een enkele reis of dagretour, of reis met korting door gebruik te maken van speciale aanbiedingen. Boek bijvoorbeeld vier dagen van tevoren en ontvang 10% korting. Of maak gebruik van het Groepsticket Daluren, hoe groter de groep, hoe meer korting je ontvangt op een treinkaartje.

De consument leeft in een tijd waarin iedereen flexibel wil en soms moet zijn. NS Flex is hét abonnement dat meebeweegt met de veranderende reisbehoeften van de klant. Soms of juist veel op pad? De consument kiest de korting die past bij de reizen. Bijvoorbeeld 40% korting in de daluren en het weekend met Flex Dal Voordeel. Tijdelijk wat vaker thuis? De consument kan NS Flex elke maand wijzigen naar een ander kortingsabonnement of ons basis-account Flex Basis (€ 0 abonnementskosten).

Gaat u een dagje weg of op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie