Vakantiepark Center Parcs Port Zelande – Ouddorp – Zuid-Holland – Nederland – dejongintra

Vakantiepark Center Parcs Port Zelande – Ouddorp – Zuid-Holland

Vakantiepark Center Parcs Port Zelande biedt plezier voor het hele gezin. Het park is ruim opgezet en beschikt over verschillende cottages en appartementen. Door de ligging bij zowel het meer als de zee is dit park perfect voor watersportliefhebbers. U kunt gaan zeilen, windsurfen of een boot huren. Er zijn ook unieke mogelijkheden zoals duiken en bijzondere strand- en watersporten. U kunt zelfs deelnemen aan diverse PADI duikcursussen.
Geniet van de zon, duik in zee en speel in het zand. U hoeft niet ver te gaan om te geloven dat u op strandvakantie bent. Ook in de herfst en winter is de zee de ideale plek om een frisse neus te halen en te genieten van de uitgestrekte stranden.
Ook op het park hoeft u zich geen moment te vervelen. In het grote subtropische zwemparadijs op het park geniet u van verschillende glijbanen en in de indoor activiteitenhal is er spanning en ontspanning voor iedereen. Daarnaast heeft Port Zelande vijf restaurants en diverse

(Update Maart 2023)
Plaats: Ouddorp
Regio: Zuid-Holland
Land: Nederland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie in Nederland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar OuddorpZuid-Holland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie