The White Lodge – Ooltgensplaat – Zuid-Holland

The White Lodge – Ooltgensplaat – Zuid-Holland

(Update Februari 2024)

Dit comfortabele vakantiehuis ligt aan het water en is ideaal voor een vakantie met familie of vrienden. Bovendien is er een heerlijke tuin en een terras waarop je de dag kunt afsluiten met hapjes en drankjes naar keuze.

Het vakantiehuis is omgeven door gezellige centra. Het dichtstbijzijnde is Ooltgensplaat op 400 m afstand. Als je van een partijtje golf houdt kun je terecht bij de golfbaan, op 14 km afstand van de woning. Het strand van het Volkerakmeer ligt op 100 m afstand en je kunt de dagelijkse benodigdheden kopen bij de Winkles Supermarkt, op 800 m afstand.

In de open keuken kun je smakelijke maaltijden bereiden om er vervolgens gezamenlijk van te genieten in de woonkamer. De vakantiewoning beschikt over twee parkeerplaatsen, een comfortabele loungeset en sfeervolle slaapkamers.

Accomodatie: The White Lodge
Maximum aantal personen: 6
Aantal Sterren: 4
Zwembad: Nee
Plaats: Ooltgensplaat
Provincie: Zuid-Holland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in OoltgensplaatZuid-Holland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie