Archeon – Alphen aan den Rijn – ANWB Camping

Archeon – Alphen aan den Rijn

(Update Februari 2024)

De camping ligt op het museumpark Archeon. De Archeotolken, nemen je mee op expeditietocht maar je mag ook zelf op onderzoek gaan om de wereld van de geschiedenis te ontdekken. Je verblijft in onze 4-persoons lodge tent, op het Expeditie terrein, midden op het park. De lodge tenten zijn van alle gemakken voorzien en comfortabel ingericht. Je hebt je eigen prive-sanitair naast de tent. Deze expeditie is inclusief ontbijt en diner. Deze huuraccommodaties worden niet door de ANWB geinspecteerd.

Accomodatie: vakantie Campings
Kleine campings

Kleine camping (10 plaatsen)
Aantal Sterren:
Plaats: Alphen aan den Rijn
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Alphen aan den Rijn en in de provincie Zuid-Holland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie