HD Bungalow comfort 6A – Domburg

HD Bungalow comfort 6A – Domburg – Zeeland

(Update Februari 2024)

Accomodatie: HD Bungalow comfort 6A
Maximum aantal personen: 6
Op vakantiepark: Ja
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal Sterren: 1
Plaats: Domburg
Provincie: Zeeland
Nederland

Domburg, een dromerige plek in het hart van Zeeland, het is in alle seizoenen schilderachtig te noemen. Het is al tientallen jaren een trekpleister voor kunstenaars die hier komen voor het prachtige licht en de unieke combinatie van bos, duinen en de altijd aanwezige zee. Dit vakantiepark ligt verscholen achter de duinen en direct naast het dorp, waardoor het de perfecte vakantieplek is voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Er zijn zoveel dingen te doen in de winter en in de zomermaanden, zoals zonnebaden, lange strandwandelingen maken, het subtropische zwembad uitproberen, bowlen, een spabehandeling ondergaan en over het algemeen genieten van een van de schoonste stranden van Nederland.

Gasten kunnen kiezen uit comfortabele bungalows, lodge-achtige huizen, cottages of kunnen verblijven in hun eigen caravans of tenten.

BungalowNet Group is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in vakantieparken in Europa. Met specifieke merken als Bungalow.Net en ResortNet is ons bedrijf een bekende speler op de Nederlandse markt. Sinds 1996 hebben wij een uitgebreide portfolio aan unieke locaties verzameld, waarbij wij als bemiddelaar optreden tussen de eigenaren van de woningen en de gasten, met als hoofddoel de best mogelijke ervaring te bieden aan onze klanten. Met een toegewijd team van meer dan 70 collega’s in de IT, Customer Service, Operations & Development en Marketing streven wij ernaar de markt op een persoonlijke en professionele manier te bedienen in meer dan 8 talen.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in DomburgZeeland

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie