Accommodatie 2 – Vakantie Woning – De Dennen – Texel

Accommodatie 2 – De Dennen

(Update April 2022)

Comfortabele groepsaccommodatie met grote tuin bij het bos. Bloem en Bos 1 is met 18 slaapplaatsen de grootste accommodatie van Bloem en Bos. De slaapplaatsen zijn verdeeld over 7 slaapkamers met 2 bedden en 2 slaapkamers met 1 bed. De accommodatieheeft een gezellige woonkeuken die van alle gemakken is voorzien. Je kunt hier met gemak een heerlijke maaltijd koken voor de hele groep. En er is een aparte zitkamer. Bloem en Bos 2 beschikt ook over een kamer die geschikt is voor mindervaliden in een rolstoel. Op het buitentterrein kun je heerlijk sporten en genieten van de rust en ruimte.

Accomodatie: Vakantie Woning
Maximum aantal personen: 18
Plaats: De Dennen
Waddeneilanden / Texel
Nederland

Texel is het grootste en meest veelzijdige Waddeneiland van Nederland. VVV Texel biedt het meest uitgebreide aanbod van vakantiehuizen, hotels, B&B’s en campings op Texel. Er zijn 7 gezellige dorpen en veel natuur. De stranden zijn breed en rustig.

Het hele jaar door zijn er populaire evenementen zoals de Ronde om Texel (de grootste catamaranrace ter wereld), de Texel Airshow, Texel Culinair, het Bluesfestival, Eagles Summer Event, de Lammetjeswandeltocht, het HavenVIStijn en de Texel Halve Marathon. Texel is ook een eiland van rust en unieke natuur. Texel is een van de meest vogelrijke gebieden ter wereld en het is heerlijk wandelen in Nationaal Park Duinen van Texel, bijvoorbeeld in de natuurgebieden De Slufter en De Muy.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van Texel.Net of alle vakantiewoningen in De Dennen op de Waddeneilanden

Bron: Texel.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Auto Huur regelen. Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie