Van der Valk Hotel Duiven – Arnhem

Van der Valk Hotel Duiven – Arnhem

Met de ligging van Van der Valk Hotel Duiven – Arnhem, vlakbij de A12 en Arnhem is dit hotel uitstekend bereikbaar met de auto. Je kan vanuit dit hotel makkelijk uitstapjes maken in de omgeving. In de buurt vind je de fijne winkelstad Arnhem, maar ook Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt op korte autoafstand.

Met 148 luxe en comfortabele kamers is Van der Valk Hotel Duiven uitermate geschikt om tot rust te komen. Alle kamers zijn sfeervol ingericht en slapen doe je hier in een comfortabel bed. In de kamers vind je ook een bubbelbad en een separate regendouche. Alle kamers beschikken tevens over een flatscreen televisie, zithoek, koelkastje en klimaatbeheersing. Het hotel is rookvrij en voorzien van alle moderne faciliteiten. Een heerlijk diner kun je nuttigen in het sfeervolle à la carte restaurant waarna je nog even na kunt genieten in de hotelbar van een lekkere cocktail of een mooie wijn. Het wellness gedeelte van het hotel ligt skyhigh op 14de verdieping. Het terras biedt een fantatisch uitzicht over Duiven. Hier vind je ook het binnenzwembad, de sauna en stoomcabine.

De centrale ligging van Van der Valk Hotel Duiven biedt tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de stad of in de natuur. Maak een fietstocht over de Veluwe of bezoek Arnhem met zijn rijke historie en mooie winkelstraten, breng ook een bezoek aan het openluchtmuseum. Ook een dagje tussen de aapjes in de Apenheul of tussen allerlei verschillende dieren in Burgers’ Zoo, behoort tot de mogelijkheden. Al met al is er veel te doen in de omgeving en zal je je hier geen dag vervelen

Van der Valk Hotel Duiven – Arnhem

Met de ligging van Van der Valk Hotel Duiven – Arnhem, vlakbij de A12 en Arnhem is dit hotel uitstekend bereikbaar met de auto. Je kan vanuit dit hotel makkelijk uitstapjes maken in de omgeving. In de buurt vind je de fijne winkelstad Arnhem, maar ook Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt op korte autoafstand. Met 148 luxe en comfortabele kamers is Van der Valk Hotel Duiven uitermate geschikt om tot rust te komen.

Bron: zoweg.nl

Bekijk hier alle van der Valk hotel aanbiedingen

Gaat u een paar dagen weg? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie