Vakantiehuis voor 4 personen in Leerdam

Vakantiehuis voor 4 personen in Leerdam

(Update Februari 2023)

Is het een huisje of is het een tent? Onze Boomhut tent is allebei ! Een heel aparte tent. Hij staat op een vlonder op een eigen plekje op de camping en kijkt aan de voorkant uit over de weilanden. Slapen doe je bovenin een safari tent. Twee volwassenen in een tweepersoonsbed en eventueel beneden twee personen op een bedbank en een veldbed.. U hoeft per persoon alleen een slaapzak en een kussensloop mee te nemen. Tweepits gasfornuis plus keukenspullen voor 4 personen zoals pannen, serviesgoed, bestek e.d.Voor WC & Douche maakt u gebruik van de sanitaire voorzieningen op het kampeerterrein. Buitenterras met tafel, 4 losse stoelen. Electriciteit (6A) en verlichting, geen verwarming.

Accomodatie: Boomhut
Plaats: Leerdam
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Nee
Geschikt voor (maximaal): 4 personen

Beschikbare Faciliteiten: Contactloos verblijf, Tuinmeubilair, Terras (prive)

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje.

Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Leerdam en in de regio Utrecht

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie