Tiny Cabin with Hottub I 4 p. – Holten

Tiny Cabin with Hottub I 4 p. – Holten – Overijssel

(Update Februari 2024)

Accomodatie: Tiny Cabin with Hottub I 4 p.
Maximum aantal personen: 4
Op vakantiepark: Ja
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal Sterren: 1
Plaats: Holten
Provincie: Overijssel
Nederland

Chaletpark gelegen op een unieke locatie, goed bereikbaar en temidden van uitzonderlijk natuurschoon. Dit park in ontwikkeling is gebaseerd op veel ruimte rondom de chalets, mooie vijvers en een zorgvuldig parkontwerp. Alle bungalows hebben uitzicht op de vijver.

Het park ligt aan de voet van de Holterberg, onderdeel van de Sallandse Heuvelrug. In dit Nationaal Park kun je ‘s ochtends de herten zien rennen, met een beetje geluk kun je steenmarters en dassen observeren en 75 soorten vogels spotten. In de bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug kun je heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn ook Nordic Walking-routes. Het park in Holten is heerlijk ruim opgezet en biedt u rust, ruimte en stilte van de natuur, om helemaal tot rust te komen.

Het Wereldtijdpad rond de Holterberg biedt verschillende wandelroutes. Elk pad neemt je mee door een andere periode in de geschiedenis. Langs de route staan meer dan 2.000 borden waarop feiten van het betreffende jaar staan vermeld.

In de omgeving is er een scala aan mogelijkheden voor activiteiten en dagtochten. Wie lekker wil shoppen of uitstapjes wil maken, kan tijdens de openingsdagen de stad Rijssen (3 km) of het dorp Holten (2 km) bezoeken.

BungalowNet Group is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in vakantieparken in Europa. Met specifieke merken als Bungalow.Net en ResortNet is ons bedrijf een bekende speler op de Nederlandse markt. Sinds 1996 hebben wij een uitgebreide portfolio aan unieke locaties verzameld, waarbij wij als bemiddelaar optreden tussen de eigenaren van de woningen en de gasten, met als hoofddoel de best mogelijke ervaring te bieden aan onze klanten. Met een toegewijd team van meer dan 70 collega’s in de IT, Customer Service, Operations & Development en Marketing streven wij ernaar de markt op een persoonlijke en professionele manier te bedienen in meer dan 8 talen.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in HoltenOverijssel

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie