Luxury lodge with Sauna | 6 p. (copy) – Holten

Luxury lodge with Sauna | 6 p. (copy) – Holten – Overijssel

(Update Februari 2024)

Accomodatie: Luxury lodge with Sauna | 6 p. (copy)
Maximum aantal personen: 6
Op vakantiepark: Ja
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal Sterren: 3
Plaats: Holten
Provincie: Overijssel
Nederland

Chaletpark is gelegen op een unieke locatie, goed bereikbaar en te midden van een uitzonderlijke natuur. Dit park in ontwikkeling is gebaseerd op veel ruimte rondom de chalets, mooie waterpartijen en een zorgvuldige parkinrichting. Alle bungalows hebben uitzicht op de vijver.

Dit park ligt aan de voet van de Holterberg, onderdeel van de Sallandse Heuvelrug. In dit Nationale Park kun je ‘s ochtends de herten zien rennen, met een beetje geluk steenmarters en dassen observeren en 75 soorten vogels spotten. In de bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn ook nordic walking-routes. Dit park is prachtig ruim opgezet en biedt u rust, ruimte en stilte van de natuur, om helemaal tot rust te komen.

Het Wereldtijdpad rond de Holterberg biedt verschillende wandelroutes. Elke route neemt je mee door een andere periode uit de geschiedenis. Langs de route staan meer dan 2.000 borden, waarop feiten staan vermeld van het betreffende jaar.

In de omgeving is er een scala aan mogelijkheden voor activiteiten en dagtochten. Wie wil shoppen of uitstapjes wil maken, kan tijdens de openingsdagen terecht in de stad Rijssen (3 km) of het dorp Holten (2 km).

BungalowNet Group is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in vakantieparken in Europa. Met specifieke merken als Bungalow.Net en ResortNet is ons bedrijf een bekende speler op de Nederlandse markt. Sinds 1996 hebben wij een uitgebreide portfolio aan unieke locaties verzameld, waarbij wij als bemiddelaar optreden tussen de eigenaren van de woningen en de gasten, met als hoofddoel de best mogelijke ervaring te bieden aan onze klanten. Met een toegewijd team van meer dan 70 collega’s in de IT, Customer Service, Operations & Development en Marketing streven wij ernaar de markt op een persoonlijke en professionele manier te bedienen in meer dan 8 talen.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in HoltenOverijssel

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie