Attractie- & Vakantiepark Slagharen – Slagharen – Overijssel – Nederland – dejongintra

Attractie- & Vakantiepark Slagharen – Slagharen – Overijssel

Een verblijf bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen staat garant voor volop plezier voor het hele gezin. Ga hier als echte avonturier op ontdekkingsreis door het ‘Wilde Westen’. In het attractiepark wachten meer dan 30 leuke attracties en gezellige familieshows op u. In waterpark Aqua Mexicana leven uw kinderen zich vast graag uit op de vele glijbanen.
Nabij het park ligt een leuk parcours voor liefhebbers van uitdagende trajecten: het Black Hill Ranger Path, een avonturenpad op hoogte met maar liefst 36 obstakels. Zie de overkant maar eens te halen.
Ook in de omgeving van Attractie- & Vakantiepark Slagharen is genoeg te beleven. Wanneer u even aan de drukte wilt ontsnappen, kunt u heerlijk van de rustige Overijsselse natuur genieten. Door het volgen van vele wandel- en fietsroutes verkent u de natuur, cultuur en geschiedenis van deze boeiende streek. Als u liever een dagje wilt shoppen, kunt u prima terecht in de nabijgelegen steden Hardenberg, Ommen en Emmen.

(Update Maart 2023)
Plaats: Slagharen
Regio: Overijssel
Land: Nederland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie in Nederland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar SlagharenOverijssel

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie