Grand Hotel Opduin – Texel – Noord-Holland – Nederland – dejongintra

Grand Hotel Opduin – Texel – Noord-Holland

Ervaar het ontspannende eilandgevoel tijdens een verblijf in het Grand Hotel Opduin op Texel. Het hotel heeft een rustige ligging aan de rand van De Koog. Zo bent u in no-time in het centrum, maar ook binnen een oogwenk in de duinen en op het strand. Haal een frisse neus tijdens een strandwandeling, spot konijnen in de duinen, fiets het eiland over of strijk neer op een van de vele terrassen voor een hapje en een drankje. Na een dag vol in- of ontspanning, kunt u tot rust komen in de sauna of het stoombad.
Door de korte afstand naar het strand van De Koog is dit hotel de beste keuze voor gasten die op zoek zijn naar een strandvakantie, maar niets willen missen van de gezelligheid van Texel.

(Update Maart 2023)
Plaats: Texel
Regio: Noord-Holland
Land: Nederland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie in Nederland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar TexelNoord-Holland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie