Blokhut II 4 people Wellness – Cromvoirt

Blokhut II 4 people Wellness – Cromvoirt – Noord Brabant

(Update Februari 2024)

Accomodatie: Blokhut II 4 people Wellness
Maximum aantal personen: 4
Op vakantiepark: Ja
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal Sterren: 3
Plaats: Cromvoirt
Provincie: Noord Brabant
Nederland

Deze residentie in Cromvoirt is een plaats van vreugde, rust en veiligheid. Overal om je heen vind je zandduinen, heidevelden en de bekende Brabantse sfeer. Hier komt de uitbundige sfeer tot leven. Nationale parken als de Meierij en recreatieplas de IJzeren Man geven je het gevoel van vrijheid. Cromvoirt is een gezellige parochie in een agrarisch landschap met struiken en hagen. Je gaat zeker op een terrasje zitten en genieten van een Brabants biertje of Bossche bol (chocolade eclair). Wat een super smaak!

Hier streven ze naar kwaliteit, wat terug te vinden is in alle voorzieningen en faciliteiten. Uw kinderen kunnen heerlijk zwemmen en spetteren in het verwarmde buitenzwembad en kinderbad, terwijl u op het terras bij het zwembad zit. Ze kunnen in het hoogseizoen creatief en actief bezig zijn tijdens knutseluren, sportevenementen en thema-avonden. En tussendoor spelen ze graag in de speeltuin en de speeltoestellen.
Het restaurant is tijdelijk gesloten.

Ook kun je heerlijk genieten door een balletje te trappen op het veld, tikkertje te spelen met de kinderen, lekker te zwemmen in het water of lekker in je stoel te relaxen met of zonder gratis internet. Of zelfs niet om te koken en naar de kroeg Oom Dagobert te gaan voor een hapje, drankje of diner. Is dat geen aantrekkelijk idee?

BungalowNet Group is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in vakantieparken in Europa. Met specifieke merken als Bungalow.Net en ResortNet is ons bedrijf een bekende speler op de Nederlandse markt. Sinds 1996 hebben wij een uitgebreide portfolio aan unieke locaties verzameld, waarbij wij als bemiddelaar optreden tussen de eigenaren van de woningen en de gasten, met als hoofddoel de best mogelijke ervaring te bieden aan onze klanten. Met een toegewijd team van meer dan 70 collega’s in de IT, Customer Service, Operations & Development en Marketing streven wij ernaar de markt op een persoonlijke en professionele manier te bedienen in meer dan 8 talen.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in CromvoirtNoord Brabant

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie