Module 5 people Wellness – Schin op Geul

Module 5 people Wellness – Schin op Geul – Limburg

(Update Februari 2024)

Accomodatie: Module 5 people Wellness
Maximum aantal personen: 6
Op vakantiepark: Ja
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal Sterren: 2
Plaats: Schin op Geul
Provincie: Limburg
Nederland

Gelegen in het prachtige heuvellandschap van het gezellige Zuid-Limburg. Het vakantiepark is gelegen op een toplocatie in Schin op Geul (nabij Valkenburg). Vanaf het park kijk je uit over het Geuldal waar je de mooiste fiets- en wandelroutes vindt.

Faciliteiten
Volledig gerenoveerd park met veel faciliteiten voor jong en oud zoals een gezellig restaurant in Ibizastyle, een verwarmd buitenzwembad en kidsclub (8 juli t/m 3 september 2017 op dinsdag t/m zaterdag). Naast deze faciliteiten en de prachtige omgeving zijn er ook exclusieve selecties voor u geselecteerd. Dit zijn activiteiten in de buurt van het vakantiepark waar je kunt genieten van leuke kortingen of leuke arrangementen.

NIEUWE! Eten & drinken arrangementen
Voeg nog meer luxe toe aan uw verblijf voor een compleet ontspannen vakantie. Geniet in juli en augustus van een heerlijk ontbijtbuffet tijdens uw vakantie. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 08:00 en 10:00 uur in het gezellige restaurant WOODZ. Het hele jaar door kunt u een culinair driegangendiner aan uw verblijf toevoegen. boek nu
Het restaurant opent op 1 april

Deze locatie is een vakantiepark in ontwikkeling, dus er vinden bouwwerkzaamheden plaats. Wij doen ons best om de overlast zoveel mogelijk te beperken.
De werken kunnen duren tot het hoogseizoen 2021. Tijdens de meivakantie en feestdagen hopen we dat het rustig zal zijn op de parken, zodat gasten echt kunnen genieten van de welverdiende vakantie.

BungalowNet Group is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in vakantieparken in Europa. Met specifieke merken als Bungalow.Net en ResortNet is ons bedrijf een bekende speler op de Nederlandse markt. Sinds 1996 hebben wij een uitgebreide portfolio aan unieke locaties verzameld, waarbij wij als bemiddelaar optreden tussen de eigenaren van de woningen en de gasten, met als hoofddoel de best mogelijke ervaring te bieden aan onze klanten. Met een toegewijd team van meer dan 70 collega’s in de IT, Customer Service, Operations & Development en Marketing streven wij ernaar de markt op een persoonlijke en professionele manier te bedienen in meer dan 8 talen.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Schin op GeulLimburg

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie