Houseboat Lemmer 4-6 persons – Middelaar

Houseboat Lemmer 4-6 persons – Middelaar – Limburg

(Update Februari 2024)

Accomodatie: Houseboat Lemmer 4-6 persons
Maximum aantal personen: 6
Op vakantiepark: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal Sterren: 5
Plaats: Middelaar
Provincie: Limburg
Nederland

Marina Lemmer ligt op loopafstand van het centrum van het sfeervolle dorp Lemmer. Lemmer is een prachtig dorp in het zuidwesten van Friesland. Lemmer is een van de populairste watersportplaatsen van Friesland vanwege de ligging aan de Friese meren en het IJsselmeer. Het historische centrum van Lemmer is erg populair bij toeristen. Deze komen naar Lemmer om te winkelen en om alle bezienswaardigheden te bekijken. Het strand van Lemmer ligt net buiten de haven aan de Plattedijk.

In de jachthaven van Lemmer kun je genieten van een vakantie in onze luxe woonboten geschikt voor 4-6 personen (2 slaapkamers en een slaapbank). De modern ingerichte woonboten zijn zeer geschikt voor een heerlijke vakantie in Friesland. Geniet van het uitzicht op het water vanaf het dakterras van onze woonboten. Of geniet van het strand, de historie, de terrasjes in Lemmer en de prachtige omgeving, dit zijn de ingrediënten voor een heerlijke vakantie in Nederland.

BungalowNet Group is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in vakantieparken in Europa. Met specifieke merken als Bungalow.Net en ResortNet is ons bedrijf een bekende speler op de Nederlandse markt. Sinds 1996 hebben wij een uitgebreide portfolio aan unieke locaties verzameld, waarbij wij als bemiddelaar optreden tussen de eigenaren van de woningen en de gasten, met als hoofddoel de best mogelijke ervaring te bieden aan onze klanten. Met een toegewijd team van meer dan 70 collega’s in de IT, Customer Service, Operations & Development en Marketing streven wij ernaar de markt op een persoonlijke en professionele manier te bedienen in meer dan 8 talen.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in MiddelaarLimburg

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie