Silva 5 people sauna – Garderen

Silva 5 people sauna – Garderen – Gelderland

(Update Februari 2024)

Accomodatie: Silva 5 people sauna
Maximum aantal personen: 5
Op vakantiepark: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal Sterren: 3
Plaats: Garderen
Provincie: Gelderland
Nederland

Gelegen in Garderen, midden in de Gelderse bossen. Het vakantiepark heeft een ruim aanbod aan faciliteiten en is gelegen tegenover Klimbos Garderen en het prachtige Speulderbos. Het gehele vakantiepark in Gelderland heeft een natuurlijke uitstraling die past bij de omgeving, van de entree tot de bewegwijzering.

Veel faciliteiten en prachtige ligging maken het de ideale vakantiebestemming voor bezoekers van alle leeftijden. De ruime opzet van het vakantiepark zorgt voor veel ruimte voor privacy, rust en ontspanning. Het aangrenzende Speulderbos, met zijn karakteristieke scheve, ‘dansende’ bomen, zorgt voor de mooiste wandelroutes binnen handbereik. Zin in wat actie? Breng een bezoek aan het aangrenzende Klimbos

BungalowNet Group is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in vakantieparken in Europa. Met specifieke merken als Bungalow.Net en ResortNet is ons bedrijf een bekende speler op de Nederlandse markt. Sinds 1996 hebben wij een uitgebreide portfolio aan unieke locaties verzameld, waarbij wij als bemiddelaar optreden tussen de eigenaren van de woningen en de gasten, met als hoofddoel de best mogelijke ervaring te bieden aan onze klanten. Met een toegewijd team van meer dan 70 collega’s in de IT, Customer Service, Operations & Development en Marketing streven wij ernaar de markt op een persoonlijke en professionele manier te bedienen in meer dan 8 talen.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in GarderenGelderland

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie