Holiday home 6 personen – Ede

Holiday home 6 personen – Ede – Gelderland

(Update Februari 2024)

Accomodatie: Holiday home 6 personen
Maximum aantal personen: 6
Op vakantiepark: Ja
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal Sterren: 2
Plaats: Ede
Provincie: Gelderland
Nederland

Fietsen, wandelen, spelen, zwemmen en nog veel meer midden in de bossen. Dit vakantiepark grenst aan het natuurgebied Veluwe bij Ede. Het biedt allerlei faciliteiten voor jong en oud. De kids kunnen zich uitleven in de speeltuinen, het verwarmde buitenzwembad, bij de animatiethee of op de sportvelden.

Het park is omgeven door natuur van bijvoorbeeld de heidevelden van Ginkel met zijn schaapskudde, de glooiende heuvels en zandverstuivingen van het Wekeromse Zand en niet te vergeten Nationaal Park de Hoge Veluwe met zijn rijke fauna. Het is een plek om het hele jaar door te genieten en te ontspannen.

BungalowNet Group is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in vakantieparken in Europa. Met specifieke merken als Bungalow.Net en ResortNet is ons bedrijf een bekende speler op de Nederlandse markt. Sinds 1996 hebben wij een uitgebreide portfolio aan unieke locaties verzameld, waarbij wij als bemiddelaar optreden tussen de eigenaren van de woningen en de gasten, met als hoofddoel de best mogelijke ervaring te bieden aan onze klanten. Met een toegewijd team van meer dan 70 collega’s in de IT, Customer Service, Operations & Development en Marketing streven wij ernaar de markt op een persoonlijke en professionele manier te bedienen in meer dan 8 talen.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in EdeGelderland

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie