Nautisch de Luxe 6p – Burdaard

Nautisch de Luxe 6p – Burdaard – Friesland

(Update Februari 2024)

Accomodatie: Nautisch de Luxe 6p
Maximum aantal personen: 6
Op vakantiepark: Ja
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal Sterren: 4
Plaats: Burdaard
Provincie: Friesland
Nederland

Op een schitterende locatie – direct aan het water – ligt dit spiksplinternieuwe kleinschalig Waterdorp Burdaard met 6 luxe vakantievilla´s.

De naam zegt het al: het pittoreske Friese dorp Burdaard staat onlosmakelijk verbonden met toerisme. In het voorjaar en de zomer staat het dorp in het teken van watersporten. Al de prachtige boten en schepen varend door het dorp heen zorgen voor een romantisch spektakel.

Tijdens de ijskoude winter kunt u op veel kanalen en sloten heerlijk schaatsen en met een beetje geluk kunt u ook het bekende fenomeen €žde Elfstedentocht€œ meemaken.

Het Friese landschap met prachtige natuur, eeuwenoude boerderijen, molens, groene weiden en fraaie dorpen en steden kunt u ontdekken op vele manieren. De hele omgeving is rijk aan fiets- en wandelroutes maar ook aan vaarroutes. Het is zeker de moeite waard om een vaartocht te maken en de schoonheid vanaf het water te bewonderen. Een sloep huren kan direct in Burdaard (op basis van beschikbaarheid).

Op het park zelf zijn geen faciliteiten, vele voorzieningen zijn echter binnen handbereik. Zo is er een supermarkt (800 m), een bakkerij, een geldautomaat, cafe´s en restaurants en mooie terrassen waar u een heerlijk kopje koffie kunt drinken of lunchen aan de Dokkumer Ee. Ook is er een multifunctioneel centrum (500 m) met tennisbanen, fitness, zwembad (enkel voor baantjes trekken), speeltuin, bioscoop en een theater. Voor cultuur, shoppen, sport en andere activiteiten kunt u terecht in Dokkum (10 km) of in Leeuwarden (20 km).

In Holwerd, op nog geen 15 km afstand, kunt u aan boord van een veerboot stappen. Na een klein uurtje de frisse lucht van de Waddenzee ademen, arriveert u op de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog.

Vakantie in Waterdorp Burdaard staat garant voor een veelzijdige vakantie het hele jaar door!

BungalowNet Group is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in vakantieparken in Europa. Met specifieke merken als Bungalow.Net en ResortNet is ons bedrijf een bekende speler op de Nederlandse markt. Sinds 1996 hebben wij een uitgebreide portfolio aan unieke locaties verzameld, waarbij wij als bemiddelaar optreden tussen de eigenaren van de woningen en de gasten, met als hoofddoel de best mogelijke ervaring te bieden aan onze klanten. Met een toegewijd team van meer dan 70 collega’s in de IT, Customer Service, Operations & Development en Marketing streven wij ernaar de markt op een persoonlijke en professionele manier te bedienen in meer dan 8 talen.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in BurdaardFriesland

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie