Dagje Batavia Stad Fashion Outlet met de Trein

Dagje Batavia Stad Fashion Outlet met de Trein

Shop till you drop
Goede deal scoren? Kom shoppen bij Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad. In de knusse winkelstraatjes vind je meer dan 150 winkels met zo’n 250 (internationale) mode- en lifestylemerken. Als je boekt bij Spoordeelwinkel ontvang je een VIP Day Pass voor 10% extra korting op de outletprijs én een voucher voor koffie met iets lekkers bij een van de cafés en restaurants in Batavia Stad Fashion Outlet.

Een fijn én voordelig dagje Batavia Stad Fashion Outlet
Gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en print de voucher voor het trein- en buskaartje uit. De voucher voor Batavia Stad Fashion Outlet kun je printen of tonen op een mobiel aparaat. De QR-code op de voucher laat je scannen bij het Information Centre en bij een van de horecagelegenheden bij Batavia Stad Fashion Outlet.

Daluren
Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen
Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

NS bevordert het gebruik van het openbaar vervoer en houdt Nederland in beweging. Reizigers staan bij NS in alle activiteiten op 1, 2 en 3 en er wordt hard gewerkt aan een zo aangenaam en duurzaam mogelijke reis van deur tot deur. Sla de wachtrij bij de kaartautomaat of bij de balie over en koop je treinkaartje eenvoudig online op ns.nl. Kies voor een enkele reis of dagretour, of reis met korting door gebruik te maken van speciale aanbiedingen. Boek bijvoorbeeld vier dagen van tevoren en ontvang 10% korting. Of maak gebruik van het Groepsticket Daluren, hoe groter de groep, hoe meer korting je ontvangt op een treinkaartje.

De consument leeft in een tijd waarin iedereen flexibel wil en soms moet zijn. NS Flex is hét abonnement dat meebeweegt met de veranderende reisbehoeften van de klant. Soms of juist veel op pad? De consument kiest de korting die past bij de reizen. Bijvoorbeeld 40% korting in de daluren en het weekend met Flex Dal Voordeel. Tijdelijk wat vaker thuis? De consument kan NS Flex elke maand wijzigen naar een ander kortingsabonnement of ons basis-account Flex Basis (€ 0 abonnementskosten).

Gaat u een dagje weg of op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie