Resort Waterrijk Oesterdam 11 – Tholen – Zeeland

Resort Waterrijk Oesterdam 11 – Tholen – Zeeland

(Update Juni 2023)

De accommodaties op dit prachtige resort zijn absoluut uniek. Ze zijn met uiterste zorgvuldigheid door Piet Boon ontworpen en passen door de gebruikte materialen perfect in het landschap. U heeft de keuze uit diverse groottes en comfortniveaus. Kies de villa die het beste bij u past en geniet van een bijzonder verblijf!

In deze design villa beschikt u over de luxe van een eigen badkamer bij elke slaapkamer. Bovendien is dit type voorzien van alle hedendaagse gemakken en een sfeervol interieur. Ook de riante tuin is zeer prettig.

Accomodatie: Resort Waterrijk Oesterdam 11
Maximum aantal personen: 8
Aantal Sterren: 4
Zwembad: Nee
Plaats: Tholen
Provincie: Zeeland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in TholenZeeland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie