Vakantiehuis voor 4 personen in Anerveen

Vakantiehuis voor 4 personen in Anerveen

(Update Februari 2023)

Kamperen “back to basic ” of helemaal off grid
Op onze kleinschalige camping op ons weiland kom je volledig tot rust en onthaast je door te genieten van de natuur. En word 1 met de natuur.. Kampeer in de retro tourcaravan bij ons in het weiland met uitzicht op onze paarden en de akkerbouw. Of kom met je eigen tent  genieten. We bieden plek voor 10 tenten verspreid over 1,5 ha grasland zodat u veel privacy heeft.
Op ons prachtig weiland in Anerveen kun je heerlijk genieten van de rust de flora en fauna van onze Vezelgaten/vloeivelden  door daar heerlijk uren te wandelen. Of langs de rivier de Vecht. Het pieterpad loopt ook langs ons adres richting de Anermolen.  Deze kunt u ook bezichtigen.Of geniet van onze mooie omgeving op de fiets door het Holthonerbos en Landgoed de Groote Scheere,leuke bezienswaardigheden zoals het monument van de Slag bij Ane en de bierbrouwerij de Mommeriete in Gramsbergen.

Accomodatie: Kampeerplek
Plaats: Anerveen
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Nee
Geschikt voor (maximaal): 4 personen

Beschikbare Faciliteiten: Contactloos verblijf, Tuinmeubilair, Tuin, Barbecue, Terras, Speelweide, Terras (overdekt), Speeltoestellen, Tafeltennistafel, Trampoline, Terras (gemeenschappelijk), Zandbak, Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Elektriciteit, Zwembad (gemeenschappelijk)

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje.

Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Anerveen en in de regio Overijssel

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie