‘t Huuske Truuske – Reutum – Overijssel

‘t Huuske Truuske – Reutum – Overijssel

(Update Februari 2024)

In het landelijk gelegen Reutum bevindt zich dit luxe vakantiehuis. Noordikhoeve 13 is een met liefde ingerichte woning, voorzien van alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie met familie en vrienden.

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van prachtige fiets- en wandeltochten. Geniet van de rust in een landelijke omgeving, met alle gemakken van een stad dichtbij. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan de mooie steden Almelo, Hengelo en Enschede.

De riante tuin is omringd met veel groen en voorzien van een prachtige vijver en bovenal, veel privacy. Een grote diversiteit aan vogels, zoals fazanten en eekhoorns, laten zich met grote regelmaat zien in de tuin en omgeving van het verblijf.

Het perceel ligt in een bosachtig parkje met een aantal andere bungalows. De parkeerplaats op het perceel biedt ruimte voor zeker 2 auto’s en je kunt je favoriete gerechte bereiden in de goed uitgeruste keuken.

Er zijn 2 badkamers en je hebt toegang tot de WiFi.

Accomodatie: ‘t Huuske Truuske
Maximum aantal personen: 6
Aantal Sterren: 4
Zwembad: Nee
Plaats: Reutum
Provincie: Overijssel
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in ReutumOverijssel

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie