Resort Markermeer 4 – Bovenkarspel – Noord-Holland

Resort Markermeer 4 – Bovenkarspel – Noord-Holland

(Update Februari 2024)

De in 2018 geplaatste accommodaties op Resort Markermeer, liggen verspreid over het resort en zijn er in vier verschillende varianten.

Zo is er een compact 4-pers. chalet (NL-13928). Dit chalet beschikt over een slaapkamer met twee 1-pers. bedden en een slaapzolder (geen stahoogte) met twee 1-pers. bedden. U bereikt deze slaapzolder middels een steile trap vanuit de woonkamer. De slaapkamer wordt van de woonkamer gescheiden middels een gordijn.

Er is tevens een ruimer 4-pers. gelijkvloers chalet (NL-13929). Dit chalet beschikt over twee volwaardige slaapkamers met elk twee 1-pers. bedden.

Dan is er een 5-pers. chalet (NL-13931) met drie slaapkamers, waarvan een met twee 1-pers. bedden, een met een stapelbed en een met een 1-pers. bed.

Als laatste is er het 6-pers. chalet (NL-13930). Dit type heeft eveneens drie slaapkamers met elk twee 1-pers. bedden.

De chalets zijn modern en comfortabel ingericht. Zo beschikken ze alle over een complete keuken met afwasmachine en combimagnetron (behalve de NL-13928). Alle bedden zijn van het type boxspring, al dan niet in een 2-pers. opstelling. U heeft de beschikking over een terras met tuinmeubilair. Er is bij elk chalet parkeergelegenheid aanwezig voor een auto. Bij alle chalets, behalve bij de NL-13928, kan er een babybedje worden geplaatst. Dit kan echter niet in de slaapkamer. Het kinderbedje dient dus in de woonkamer te staan.

Accomodatie: Resort Markermeer 4
Maximum aantal personen: 6
Aantal Sterren: 4
Zwembad: Nee
Plaats: Bovenkarspel
Provincie: Noord-Holland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in BovenkarspelNoord-Holland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie