Gaasper Camping Amsterdam – Amsterdam-Zuidoost – ANWB Camping

Gaasper Camping Amsterdam – Amsterdam-Zuidoost

(Update Februari 2024)

Slechts 15 minuten met metro naar centrum van Amsterdam. De staanplaatsen, die ook geschikt zijn voor caravans en campers, zijn deels gescheiden door laurierheggen en bevinden zich aan laantjes. Campers zijn 365 dagen per jaar welkom. Tenten hebben royale plekken op het tentenveld. Tussen de recreatieplas en de camping ligt een park. De camping is een uitstekende locatie voor uitstapjes o.a. met de fiets of metro. Fietsen zijn te huur op de camping. Informatie en toegangskaarten bij de receptie.

Accomodatie: vakantie Campings
Erkende campings
ANWB Kampeerkaart CKE
Grote camping (410 plaatsen)
Aantal Sterren: 3
Plaats: Amsterdam-Zuidoost
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Amsterdam-Zuidoost en in de provincie Noord-Holland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie