Natuurkampeerterrein De Biezen – Aarle-Rixtel – ANWB Camping

Natuurkampeerterrein De Biezen – Aarle-Rixtel

(Update Augustus 2022)

Kleine charmante natuurcamping verscholen in het groen. Er is klassieke muziek in het eenvoudige sanitairgebouw. De staanplaatsen worden flexibel ingevuld. Je kunt op het terrein laten verrassen door diverse kunstwerken, vervaardigd van verschillende materialen. Er is een ruimte met diverse eenvoudige voorzieningen en een kleine kruidenpluktuin. Op ca. 1 km is een restaurant. Campers tot 3000 kg. Balspelen zijn verboden. De Natuurkampeerkaart van Stichting De Groene Koepel is verplicht.

Accomodatie: vakantie Campings
Charmecampings
Kleine campings
Kleine camping (29 plaatsen)
Aantal Sterren: 3
Plaats: Aarle-Rixtel
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Aarle-Rixtel en in de provincie Noord-Brabant

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie