Camping Van Rossum’s Troost – Sint Hubert – ANWB Camping

Camping Van Rossum’s Troost – Sint Hubert

(Update Augustus 2022)

Het verzorgde terrein grenst aan het natuurgebied Molenheide en is geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar en senioren. De ruime autovrije staanplaatsen liggen langs de randen van kampeerveldjes die zijn gescheiden door hagen. De toeristische kampeerplaatsen bevinden zich deels tussen de vaste plaatsen. Er is een klein kleuterbadje naast de speeltuin. De jeu-de-boulesbaan en fitnesstoestellen in de buitenlucht bevinden zich op de seniorenspeelplaats. Volop fiets- en wandelmogelijkheden.

Accomodatie: vakantie Campings
Erkende campings
ANWB Kampeerkaart CKE
Middelgrote camping (151 plaatsen)
Aantal Sterren: 3
Plaats: Sint Hubert
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Sint Hubert en in de provincie Noord-Brabant

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie