Vakantiehuis voor 2 personen in Gennep

Vakantiehuis voor 2 personen in Gennep

(Update Maart 2023)

Een prachtig & sfeervol gebouwd knus huisje, met veel glas zodat als je binnen bij de houtkachel zit, toch heerlijk van de natuur buiten kunt genieten. Het huisje is gebouwd met eikenhout van het land & leem van de Maas vlakbij. De constructie is gemaakt met zogenaamde pen gat verbindingen & de muren zijn ingevuld met leem & stro, wat samen een heel unieke & natuurlijke indruk geeft. Boven in het comfortabele 2 persoons bed heb je waanzinnig uitzicht over het land. Misschien zie je wel een ree!
In het huisje zelf is geen stromend water, de toilet, sanitaire voorzieningen & de keuken met gezamenlijke woonkamer zijn te vinden in een ander gebouw vlak bij.


Vakantiehuis in Gennep

Accomodatie: Blokhut
Plaats: Gennep
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Nee
Geschikt voor (maximaal): 2 personen
Beschikbare Faciliteiten: Tuinmeubilair, Koel-/vriescombinatie, Terras, Keuken, Tuindeuren, Speelweide, Tuin (gedeeld), Trampoline, Badkamer (gedeeld met anderen), Keuken (gedeelde met anderen), Douche, Toilet, Warm water, Elektriciteit, Sanitaire voorzieningen, Drinkwater, Gas (/fornuis), Parking, Tweepersoonsbed, Oven, Houtkachel, Laadpaal, Kinderbed, Fietsen beschikbaar (tegen betaling)


Vakantiehuis in Gennep

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje. Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Gennep en in de regio Limburg

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie