Vakantiehuis voor 4 personen in Nuis

Vakantiehuis voor 4 personen in Nuis

(Update Maart 2023)

Het natuurhuisje ligt gelegen aan de A7 tussen Groningen 20 km – Drachten – 18 km – Assen 25 km. Op de grens van de drie Noordelijke Provincien. Groningen, Friesland en Drenthe. De Engelse Chalet staat op een rustige plaats met een prachtig uitzicht op het Coulisselandschap in het dorpje Nuis. De Engelse Chalet is van alle voorzieningen voorzien eigen keuken met fornuis, tv, 2Toiletten, 1 douche, 2 slaapkamers ieder 1 tweepersoonsbed. Eigen ingang, terras en terrasmeubilair WIFI = gratis Rust, ruimte en natuur Mate van afval scheiden: Restafval, papier/karton, glas en plastics. Op de locatie is een Bistro aanwezig met een terras. Mogelijkheid om te ontbijten en/of dineren. Plekken voor campers om te overnachten.


Vakantiehuis in Nuis

Accomodatie: Chalet
Plaats: Nuis
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Ja
Geschikt voor (maximaal): 4 personen
Beschikbare Faciliteiten: Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (prive), Koel-/vriescombinatie, Terras, Barbecue, Internet, Tuin (omheind), Keuken, Tuin (prive, verlicht), Verwarming (elektrisch), Tv, Douche, Toilet, Warm water, Elektriciteit, Sanitaire voorzieningen, Drinkwater, Gas (/fornuis), Parking, Tweepersoonsbed, Badkamer, Kinderbed, Kinderstoel, Fietsen beschikbaar (tegen betaling)


Vakantiehuis in Nuis

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje. Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Nuis en in de regio Groningen

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie