‘t Ruterhoeske – Veendam – Groningen

‘t Ruterhoeske – Veendam – Groningen

(Update Juni 2023)

Dit gezellige vakantiehuis in Veendam is voorzien van een fijn terras en een goede ligging vlak bij een zwemmeer. Er is ruimte voor maximaal 6 personen en er zijn 2 slaapkamers aanwezig. Het is de ideale keuze voor een vakantie in eigen land met het gezin. Ook is er een heerlijke 6 persoons Jacuzzi aanwezig waar u gebruik van mag maken. Zeker in de wintermaanden is dit genieten.

Op slechts 500 m afstand vind je een zwemmeer, waar je de dag ontspannen door kan brengen in de zon. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en je kunt paarden huren om deze op een alternatieve manier te verkennen. Verderop vind je een speeltuin, waar de kinderen zorgeloos kunnen spelen.

Het huis is gekoppeld aan de manege, waar ruim 60 paarden gevestigd zijn, en het woonhuis van de eigenaars. Het heeft wel een eigen terras en hierdoor veel privacy. Op het terras staat ook een bubbelbad, en er liggen 2 badjassen. Een van de slaapkamers in het huis beschikt over 2 stapelbedden en er is een wasmachine aanwezig.

Het is mogelijk om je eigen paard of paarden mee te brengen tegen een vergoeding.
Graag wel van te voren even melden bij de eigenaar.
Fietsen zijn te huur bij Rijwielhandel Parkstad in Veendam. Reserveer op tijd!
Kanos kunnen er ook gehuurd worden en de eigenaar helpt hier graag bij.

Ook voor honden is het hier een paradijs. Honden zijn van harte welkom en het hele erf is omheind.

Het complex is afgelopen zomer helemaal opnieuw geverfd en opgeknapt.

Accomodatie: ‘t Ruterhoeske
Maximum aantal personen: 6
Aantal Sterren: 4
Zwembad: Nee
Plaats: Veendam
Provincie: Groningen
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in VeendamGroningen

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie