Minicamping Damkotshuisje – Winterswijk Woold – ANWB Camping

Minicamping Damkotshuisje – Winterswijk Woold

(Update Februari 2024)

Het ruim opgezette terrein ligt tussen de akkers, bij een voormalige boerderij. Op een deel van de plaatsen is er door het open karakter van het terrein, weinig schaduw. Andere plaatsen, gelegen tegen een houtwal, hebben wel schaduw. Het sanitair is verwarmd. Voor kinderen is er een trampoline en er wordt boerenijs verkocht. De fietsstalling is overdekt en heeft oplaadpunten. In dit grensgebied kan er volop gewandeld en gefietst worden. De camping heeft fietsroutes beschikbaar.

Accomodatie: vakantie Campings
Kleine campings
Erkende campings
Kleine camping (25 plaatsen)
Aantal Sterren: 3
Plaats: Winterswijk Woold
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Winterswijk Woold en in de provincie Gelderland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie