Camping Zeelandsche Hof – Millingen aan de Rijn – ANWB Camping

Camping Zeelandsche Hof – Millingen aan de Rijn

(Update Augustus 2022)

De Zeelandsche Hof is een terpboerderij uit 1850. Op het langgerekte terrein naast de boerderij hebben de staanplaatsen uitzicht op de Ooijpolder en de stuwwal tussen Nijmegen en Kleef. De camping heeft een tv-ruimte, vrieskast, koelkast, ontbijtservice en een terras met koffie-zelfservice. Voor kinderen is er een speelweide. Er is brood, jam, sap en biologische zuivel verkrijgbaar. De omgeving biedt mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Het Pieterpad loopt over het terrein.

Accomodatie: vakantie Campings
Kleine campings
Erkende campings
Kleine camping (35 plaatsen)
Aantal Sterren: 3
Plaats: Millingen aan de Rijn
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Millingen aan de Rijn en in de provincie Gelderland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie