Vakantiehuis voor 2 personen in Ruinen

Vakantiehuis voor 2 personen in Ruinen

(Update Maart 2023)

De Pipowagen staat op een rustige en afgelegen plek aan de vijver op ons erf met uitzicht over de landerijen. In de Pipowagen is een keukentje met 2-pitsgasstel, er zijn potten en pannen, kookgerei en servies. In de ruimte staat een tafel met 2 stoelen, 2 stoeltjes bij de kachel en een opbergkastje. Vanuit de wagen kom je in een “slaapkubus op pootjes” met een groot raam dat uitzicht biedt over de landerijen. Daarin staat een tweepersoonsbed en je vindt er meer kast- en opbergruimte. De Pipowagen is voorzien van een zonnepaneel, handig voor het opladen van je mobiele telefoon, maar ook om te voorzien in licht. Er is echter ook “gewone” stroom. Voor de wagen is een terras met twee houten tuinstoelen en achter de Pipowagen bevindt zich een wc huisje met composttoilet en daar staat ook een klein koelkastje. De douche (en gewone wc) is op de deel van de boerderij (150 m lopen), maar je kan ook gebruik maken van de koude buitendouche. Vuurplaats is er en kan het hele jaar gebruikt worden.


Vakantiehuis in Ruinen

Accomodatie: Pipowagen
Plaats: Ruinen
Provincie: Drenthe
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Nee
Geschikt voor (maximaal): 2 personen
Beschikbare Faciliteiten: Contactloos verblijf, Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (prive), Barbecue, Koel-/vriescombinatie, Wasmachine (gedeeld met anderen), Meertje, Tafeltennistafel, Trampoline, Wasdroger (gedeeld met anderen), Gaskachel, Badkamer (gedeeld met anderen), Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Gas (/fornuis), Laadpaal, Fietsen beschikbaar (tegen betaling), Parking, Tweepersoonsbed, Zwembad (gemeenschappelijk)


Vakantiehuis in Ruinen

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje. Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Ruinen en in de regio Drenthe

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie