Meppen – Meppen – Drenthe

Meppen – Meppen – Drenthe

(Update Februari 2024)

Welkom in het chique vakantiehuis in een groene omgeving!

Dit verzorgde huis biedt u een allround feel-good ervaring. De groene natuur komt ook terug in het kleurontwerp van het huis, zodat u zich zowel binnen als buiten het huis verbonden voelt met de natuur. De indeling van de kamers biedt optimale privacy voor zowel grote gezinnen als vriendengroepen. De grote gemeenschappelijke ruimte met open keuken en eethoek, nodigt uit tot vertoeven. Leg uw voeten omhoog of speel samen bordspellen. De goed onderhouden tuin met een groot terras nodigt u uit om een spannend boek te lezen of samen met uw gezelschap te genieten van een heerlijk diner.

Neem uw mountainbikes mee en verken de omliggende paden. Ook wandelroutes, zoals ‘De Palmen Meppen’, nodigen uit om te gaan wandelen. Tijdens uw wandeling komt u ook ‘De Mepperhooilanden’ tegen. Hier kunt u diverse dieren bewonderen.

Beleef een fantastische tijd in het groene noordwesten van Nederland.

Accomodatie: Meppen
Maximum aantal personen: 6
Aantal Sterren: 4
Zwembad: Nee
Plaats: Meppen
Provincie: Drenthe
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in MeppenDrenthe

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie