Noordzee Residence Cadzand-Bad – Cadzand-Bad – Roompot Vakantiepark

Noordzee Residence Cadzand-Bad – Cadzand-Bad

(Update Februari 2024)

Je vakantie mag best luxe zijn Op dit prachtige park ontbreekt het je aan niets. Een luxe villa met alles erop en eraan. Een groene tuin, een fijn terras of steiger voor lange, lichte dagen en zwoele avonden. Het schone zandstrand is hooguit een kwartiertje lopen. Allemaal op het gemakje natuurlijk, want hey je hebt vakantie! Koos vermaakt de kinderen, als die even niet in de speeltuin aan het spelen zijn. En als je de omgeving van het park wilt verkennen huur je gewoon een waterfiets. Welkom in Cadzand-Bad, tegen de Belgische grens aan. Waarom dit park zo populair is bij onze gasten? Ach, we willen niet opscheppen, maar het is er gewoon geweldig. Kom ook eens kijken. Een beetje Nederland en een beetje België Vanuit Cadzand-Bad zit je zo in België. Het oude Brugge is een van de mooiste Belgische steden. Over pittoreske bruggetjes loop je door een web van kanaaltjes. ‘Het Venetië van het noorden’, zo wordt de stad ook wel genoemd. Op nog geen 20 minuten met de auto ligt Knokke, de leukste en populairste badplaats van België. Allez! Zin in een wandeling in een mooi natuurgebied? Het Zwin ligt tegen Cadzand aan en eindigt een stukje over de grens in Vlaanderen. En na een lekker dagje uit weet je: in je vakantievilla kom je lekker bij. Klaar voor een volgende vakantiedag.

Accomodatie: vakantie Park
Klant Beoordeling: 8.6
Plaats: Cadzand-Bad
Provincie: Zeeland
Land: Nederland

De Roompot zekerheden. Met een gerust gevoel op vakantie. Wie wil dat niet? Wij weten wat je ervoor nodig hebt. Dit zijn de zekerheden die wij je geven. Een boeking bij Roompot kun je gratis aanpassen tot 28 dagen voor aankomst. Bijvoorbeeld als je de periode wilt verschuiven. Nog extra’s wilt bijboeken. Of als je de club waarmee je komt wilt uitbreiden. Handig! Vakantie vieren is vrij zijn en doen waar je zin in hebt. Tegelijk hebben we ook te maken met het coronavirus. Daarom houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

In de vakantieverblijven én bij de faciliteiten die open zijn besteden we extra aandacht aan hygiëne. Ook maken we je attent op onze regels voor een veilig verblijf. Een vakantie is geen dagelijkse uitgave. Soms komt het beter uit om deze in termijnen te betalen. Daarom kun je tijdens het maken van je boeking kiezen voor een termijnbetaling. Rekenen we niets extra voor. Dé kustspeler van Nederland ook in bos en stad. De beste bestemming voor je vakantie aan zee vind je in het aanbod van Roompot. Dat is bekend. Minder bekend is dat je de voordelen van Roompot ook vindt in het bos en in de stad.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van Roompot of alle vakantiewoningen in Cadzand-Bad en in de provincie Zeeland

Bron: Roompot.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten