Fletcher Badhotel Egmond aan Zee – Egmond aan Zee – Noord-Holland

Egmond aan Zee – Fletcher Hotels – Noord-Holland

Het sfeervolle Badhotel Egmond aan Zee wordt slechts door een duin gescheiden van het strand. Het hotel heeft in 2007 een ware metamorfose ondergaan. Vooral de kamers met balkon en een prachtig uitzicht over zee zijn populair.

Knus en charmant badhotel
Gezellig restaurant
Gelegen in de gezellige badplaats Egmond aan Zee

Natuurrijke omgeving
Voor een ieder die heerlijk wilt uitwaaien aan zee of bij warm weer lekker wilt luieren op het strand is Fletcher Badhotel Egmond Aan Zee de ideale locatie. Vanuit het hotel kunt prachtige wandel- en fietstochten maken in de weide natuurrijke omgeving.

Welkom bij Fletcher Badhotel Egmond Aan Zee. Het hotel in Egmond aan Zee straalt een maritieme en gezellige sfeer uit. Vanuit het hotel heeft u uitzicht op de vuurtoren en loopt u zo de boulevard of het brede zandstrand op.

Na een lange dag komt u heerlijk tot rust komen in Restaurant Egmond Aan zee onder het genot van lekker hapje en drankje. Iedere dag kunt u in het restaurant genieten van een wisselend 3-gangen keuzemenu die met liefde wordt bereid.

Overnachten aan zee
Fletcher Badhotel Egmond Aan Zee is centraal gelegen nabij de kust. Het hotel in Egmond aan Zee heeft uitgebreide faciliteiten en er heerst een gezellige, onbezorgde sfeer. Het maritieme thema is doorgevoerd in het gehele hotel om u het echte vakantiegevoel te geven.

Fletcher Badhotel Egmond aan Zee
Hotel
Adres: Parallelweg 2
Plaats: Egmond aan Zee
Regio: Noord-Holland
Land:

Fletcher Hotels

Bron: Fletcher.nl

Bekijk ook eens deze gebieden in Nederland: TexelZeelandLimburg

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten