Fletcher Boutique Hotel Slaak-Rotterdam

Fletcher Boutique Hotel Slaak-Rotterdam

Met veel plezier stellen we ons nieuwste hotel, Fletcher Boutique Hotel Slaak-Rotterdam, aan u voor. Gelegen in de bruisende stad Rotterdam, biedt ons hotel een unieke combinatie van luxe accommodatie, culinaire ervaringen en ontspanning te midden van de dynamische sfeer van deze levendige metropool. Om de opening van ons hotel te vieren, hebben we een speciaal kennismakingsarrangement samengesteld dat gasten een onvergetelijke ervaring biedt tegen een aantrekkelijke prijs. Dit arrangement omvat een verblijf van 1 nacht in een comfortabele kamer, uitgebreid ontbijtbuffet en een shared dining samengesteld door de chef op de dag van aankomst.

In het bruisende stadscentrum van Rotterdam bevindt zich Fletcher Boutique Hotel Slaak-Rotterdam. Het hotel was een voormalig krantendrukkerij. Het interieur combineert de charme van de jaren 50 met eigentijdse elementen, wat zorgt voor een bijzondere en nostalgische ambiance. Ervaar een culinaire ervaring bij het sfeervolle à la carte restaurant en geniet van moderne internationale gerechten. Door de centrale ligging van het hotel ligt alles direct in de buurt. Prachtig hotel met 74 hotelkamers. Culinair à la carte restaurant. Centraal gelegen in het stadscentrum van Rotterdam.


Fletcher Hotels

Fletcher Boutique Hotel Slaak-Rotterdam is uniek gelegen middenin het stadscentrum van Rotterdam. Dit biedt dus de ideale mogelijkheid om een overnachting met een dagje winkelen te combineren. Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de Koopgoot of Lijnbaan. Bij de Euromast kunt u op grote hoogte genieten van een panoramisch uitzicht van Rotterdam. In het plaatje van Rotterdam kunt u niet om de moderne architectuur heen. Bewonder het icoon van Rotterdam, de Erasmusbrug welke als verbinding dient tussen het noordelijke en zuidelijke deel van Rotterdam.

Sfeervol à la carte restaurant: Voor een culinaire ervaring kunt u terecht in het moderne à la carte restaurant. Geniet van verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. De klassieke gerechten zijn mooi opgemaakt en zijn bereid met een moderne twist. In het restaurant kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt, smaakvolle lunch of culinair diner. Ook kunt u heerlijk natafelen in de bar met vrienden, familie of collega’s. Kortom, hier kunt u terecht voor een gezellig avondje uit.

Omgeving Rotterdam: Door de centrale ligging van het hotel is alles binnen handbereik. Bezoek het indrukwekkende architectuur van de kubuswoningen en de Erasmusbrug. Kunst- en cultuurliefhebbers kunnen een bezoek nemen aan vele musea waaronder Museum Boijmans Van Beuningen en de Kunsthal. Bewonder de imposante Markthal met haar decoratieve plafondschilderingen. Of bekijk de indrukwekkende architectuur van de welbekende Erasmusbrug of de kubuswoningen.

Bron: Fletcher.nl (website)

Bekijk ook eens deze gebieden in Nederland: TexelZeelandLimburg

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten